media player

PMP de la Cowon: la ce e bun Androidul fără GSM

cowon-d3-plenue-pmpAvantajul unui PMP (mediaplayer portabil) e că nu sună, prin urmare nu te deranjează nimeni când asculți muzică, te uiți la filme sau la un post TV digital. Dezavantajul e nici tu nu poți suna de pe el, atunci când ai vrea să deranjezi pe cineva.

Cowon e un producător coreean aproape total necunoscut la noi și ar fi rămas așa dacă nu ne-ar fi atras atenția cu PMP-ul lor Androidizat. Playerul Cowon D3 Plenue aduce a telefon, însă și-a pierdut tasta de apel vrând să facă super-carieră în audio-video. În acest sens, deține un ecran senzitiv de tip AMOLED cu diagonală de 3.7” și o rezoluție WVGA 800×480 pixeli.

De ce ai vreau un astfel de gadget? Să asculți muzică și să vezi filme în deplasări. Este dotat cu radio FM și tuner TV T-DMB, prin urmare să tot ai ce recepționa… e prezent și un port HDMI pentru extensia pe ecrane mai mari. În zonele fără acoperire, aplicația e-book preinstalată încurajează lectura.

Playerul folosește Android 2.1 și se poate conecta prin WiFi (WLAN 802.11 b/g) dând sens aplicațiilor online gen Twitter. Nu garantăm disponibilitatea în România, dar insistenții l-ar putea vedea în negru sau vișiniu și să-l aleagă după spațiul de stocare: 8GB, 16GB sau 32 GB. Toate variantele sunt la fel de mici: 64.2 mm x 11.8 mm x 116.4 mm. Alte dotări: slot microSD, Bluetooth 2.1, senzor gravitațional, vibrații.

To Top

Citește articolul precedent:
Advanced SD Card Manager ajută Android-ul la memorie

Memoria telefonului e poate cea mai sensibilă resursă când ești curios și vrei să îți instalezi tot felul de aplicații,...

Închide