stiri

HTC ChaCha este disponibil la Orange

Orange își completează portofoliul de telefoane disponibile în România cu HTC ChaCha. Noul HTC este echipat cu sistemul de operare versiunea Android 2.3.3 Gingerbread și dispune de un buton dedicat pentru Facebook. Spre deosebire de telefoanele de tip tabletă care au un ecran mare de tip capacitiv, HTC ChaCha dispune de o tastatură QWERTY şi cu un ecran tactil de 2.6 inci, în format landscape.

Camerele video îndeplinesc aceleași funcții cu care ne-am obișnuit la această categorie de telefoane. Cea principală, cu o rezoluție de 5 megapixeli, este destinată captării de imagini iar cea frontală cu rezoluție VGA este gândită în principal pentru apelurile video.

HTC ChaCha este disponibil în exclusivitate la Orange începând de la 49 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă până la 31 august 2011 împreună cu un abonament Panteră 20 şi o opţiune My Smartphone începând de la 5 euro, pe o perioadă contractuală de 2 ani.

To Top

Citește articolul precedent:
Zvon: Samsung ar putea lansa un Galaxy S II Plus

Unul dintre zvonurile vehiculate astăzi în presa internațională de profil vorbesc despre o viitoare lansare a unui model Samsung Galaxy...

Închide