stiri

Android va rula și pe procesoarele Atom

Andy Rubin si Paul Otellini

Intel colaborează cu Google în domeniul telefoanelor inteligente. Anunțul surpriză a venit din partea Preşedintele şi CEO-ul Intel, Paul Otellini care a declarat în cadrul evenimentului Intel Developer Forum (IDF) din San Francisco: „Computing-ul evoluează continuu. Intel colaborează cu partenerii săi pentru a oferi experienţe de computing mai mobile şi mai sigure”.

Paul Otellini a discutat despre eforturile recente ale Intel de a-şi creşte business-ul în domeniul smartphone-urilor şi a prezentat un sistem care funcţionează pe platforma Android, şi este dotat cu un procesor Intel Atom.

Colaborarea cu Google va aduce pe piaţă noi capabilităţi, care vor ajuta la accelerarea inovaţiei, a gradului de adoptare şi de alegere”, a declarat Paul Otellini. „Sunt entuziasmat de oportunităţile acestei colaborări, care le va permite clienţilor noştri să utilizeze noi produse bazate pe arhitectura Intel şi platforma Android”.

Directorul Intel a mai adăugat că inginerii companiei lucrează pentru a implementa în sistemele Ultrabook tehnologia pe 22nm „Ivy Bridge” la începutul anului viitor cu ajutorul tranzistorilor Tri-gate ai companiei.

Andy Rubin si Paul Otellini

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Sensation XE
HTC Sensation XE cu procesor la 1.5Ghz

HTC Corporation lansează astăzi noul Sensation XE, model poziționat ca vârf al gamei prin prisma specificațiilor tehnice. Primul lucru care...

Închide