stiri

Asus Transformer Prime la vânzare în România

ASUS Transformer Prime - disponibil in Romania

Asus Eee Pad Transformer Prime a sosit pe rafturile magazinelor din România. Primul transport adus în țară de Scop Computers a fost deja epuizat, iar următorul va sosi după data de 16 ianuarie. Noi am fost norocoșii cumpărători ai unui exemplar Transformer Prime cu tastatură pe care îl vom prezenta pe site. Androidlive.ro a publicat deja un review al primei tablete quad-core (varianta sample), însă modelul a suferit unele modificări în sens pozitiv în perioada scursă de la prezentarea oficială și intrarea efectivă pe piață.

ASUS Transformer Prime - disponibil in Romania

Începând cu data de 12 ianuarie, ASUS Eee Pad Transformer Prime va primi update-ul la Android 4.0 ICS prin sistem FOTA fapt care va genera o serie de schimbări importante în comportamentul tabletei. Noile teste și fotografii vor fi publicate pe site.

Desigilând tableta am fost impresionați de modul de ambalare și protejare a produsului. Tastatura și tableta sunt înfoliate separat, în aceeași cutie. Toate porturile și sistemele de prindere sunt acoperite cu protecții de cauciuc. Configurarea tabletei pentru prima folosire nu a durat mai mult de 30 de secunde. Vom reveni cu detalii după retestarea lui Transformer Prime cu recentul update de firmware, iar pe data de 12.01 așteptăm să o punem la lucru alături de ICS.

Transformer Prime cumpărat din România are instalat un build al sistemului Android 3.2.1 din 22 noiembrie 2011. Versiunea de WiFi este v5.1.2.46, iar softul GPS-ului este v5.8.12.

ASUS Transformer Prime la vinzare in Romania ASUS Transformer Prime - disponibil in Romania ASUS Transformer Prime - disponibil in Romania

ASUS Transformer Prime Dintre cele două variante cromatice, Gri Ametist a fost mai iute de picior. Probabil că în cea mai mare parte, utilizatorii îl vor prefera pe acesta, dar nici auriul cu nuanță de Șampanie nu e trecut cu vederea. În marea de tablete a lui 2012, un Transformer auriu îți poate îndeplini inclusiv dorința de a epata.

To Top

Citește articolul precedent:
Gorilla Glass 2
Gorilla Glass 2 vine la CES 2012

Sticla care protejează ecranul fragil al telefoanelor mobile este o realizare remarcabilă a industriei. Calitățile ei antiabrazive, dovedite pe plan...

Închide