stiri

Update la Android 4.0 IceCream Sandwich pentru Transformer Prime din 12 ianuarie

Tableta ASUS Transformer Prime

La început de an ASUS le-a dat o veste bună utilizatorilor de Eee Pad Transformer Prime. La aproximativ de o lună de la punerea în vânzare, prima tabletă cu Tegra 3 va primi update-ul oficial la sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Anunțul a fost însoțit de un alt update FOTA cu versiunea 8.8.3.33, ce a adus înbunătățiri în privința focalizării camerei foto, în fluidizarea comenzilor tactile și a capabilităților APK in Android Market.

Începând cu 12 ianuarie 2012, ASUS va oferi mult așteptatul update la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Acesta va fi unul FOTA.

Tableta ASUS Transformer Prime

Compania taiwaneză a decis să retragă din specificațiile tabletei referirea la GPS, chiar dacă acesta va rămâne prezent în Transformer Prime. În anumite condiții de utilizare, construcția metalică ar putea afecta calitatea semnalului primit de la sateliți de modul GPS din interiorul lui Prime. ASUS admite că GPS-ul nu poate fi utilizat ca unul profesional și ar putea fi afectat în funcționare de condițiile meteo, clădirile din jurul utilizatorului și mediul încojurător.

Bootloader-ul rămâne blocat, dar ASUS promite un utilitar pentru deblocare

ASUS a decis să păstreze blocat bootloader-ul de pe Transformer Prime pentru a îndeplini cerințele DRM ale furnizorilor de conținut digital. ASUS oferă suport pentru Google DRM astfel încât utilizatorii să utilizeze la serviciile video cu plată.

Totuși, ASUS nu se declară împotriva comunității interesate de modding și va dezvolta un utilitar pentru deblocare. În urma utilizării lui, utilizatorul va pierde garanția asupra tabletei și nu va mai putea accesa serviciul de închiriere video de la Google, prin absența mecanismului de securitate. Fiecare posesor de Transformer Prime va avea libertatea de a decide asupra modării tabletei.

To Top

Citește articolul precedent:
Cel mai apreciat brand al anului 2011

Vizitatorii site-ului nostru au avut ocazia în ultimele luni ale anului trecut să aleagă brand-ul preferat de echipamente dotate cu...

Închide