stiri

Transformer Prime și Optimus Prime vor purta același nume în continuare

Transformer Prime vs Oprimus Prime

Hasbro a dat în judecată ASUS pentru folosirea numelui Transformer Prime pentru tableta lor hibrid. Curtea de Justiție, însă, a decis în favoarea companiei taiwaneze. Prin urmare, prima tabletă cu Tegra 3 și Ice Cream Sandwich își va păstra numele.

„Nu există nimic înșelător în legătură cu Eee Pad Transformer sau Eee Pad Transformer Prime, nici nu se poate spune că există vreo asemănare în utilizarea sau funcționarea celor două produse Hasbro şi ASUS.”

Judecătorul Curții de Justiție

Transformer Prime vs Oprimus Prime

Transformer Prime vs Oprimus Prime

Numele Transformer Prime este justificat prin faptul că dispozitivul se poate transforma într-un netbook dacă i se atașează docking-ul cu tastatură. Cuvântul „prime” vine din latină și definește calitatea unui element de a fi primul în materie de excelență și calitate.

Se pare totuși că această luptă nu se încheie aici. Hasbro va continua războiul împotriva ASUS.

„Hasbro contrazice cu vehemență decizia Curții de a nu interzice companiei ASUS să folosească această marcă, dar suntem încântați de viziunea pe care o are asupra mărcilor Transformer și Transformer Prime ce aparțin Hasbro. În timp ce cazul se îndreaptă spre proces, Hasbro va continua să-și urmărească acest scop și va face toți pașii necesari pentru a-și proteja marca cosacrată, recunoscută la nivel global.”

declarație oficială din partea Hasbro

 

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus 3D Max
LG Optimus 3D Max cu jocuri optimizate

Telefonul LG Optimus 3D Max, dotat cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, va beneficia de o serie de jocuri...

Închide