tablete

ASUS Transformer Pad TF300T Review

Asus Transformer Pad TF300

Introducere

ASUS a început să-și poziționeze tabletele pe cele trei categorii de bază: entry-level, mainstream și high-end. Transformer Pad TF300T vine să completeze un golul din portofoliul ASUS și să ofere publicului un model puternic, performant și accesibil. Bineînțeles că prețurile componentelor performante se fac simțite în costul final de fabricație,  oricât ar căuta ASUS să mențină un echilibru în interesul utilizatorului.

 

ASUS Transformer TF300 cu tastura

ASUS Transformer TF300 cu tastura

 

Carcasa noului produs ASUS este confecționată integral din plastic pentru a evita problemele de semnal pe care le-a avut generația Transformer Prime. Plasticul permite trecerea undelor radio fără a ecrana antelele Wi-Fi, GPS și 3G. Din păcate carcasa din plastic aduce și unele inconveniente cum ar fi slaba rezistență la factori abrazivi. Spre exemplu dacă țineți tableta în geantă împreună cu un set de chei este foarte posibil ca în timpul transportului carcasa să fie zgâriată de metal. Din acest motiv noul Transformer Pad TF300T necesită mai multă grijă în timpul lucrului comparativ cu Transformer Prime, cea mai elegantă tabletă cu carcasă din aluminiu, disponibilă pe piață.

Video unboxing, multi-touch demo

Spatele tabletei este mat și poartă o serie de striații circulare asemănătoare amprentelor umane. Tableta poate fi ușor ținută în mână fără a exista riscul ca această să alunece. Plasticul mat mai are un avantaj și anume acela de a nu păstra amprentele și urmele de grăsime. Fața tabletei este lucioasă, fiind confecționată integral din plastic, inclusiv zona care protejează panoul LCD. Amprentele sunt păstrate pe rama ecranului, urmele de degete fiind ușor vizibile. Din păcate ASUS nu a adoptat sticla Corning Gorilla pentru a protaja ecranul, suprafața tactilă fiind din plastic.

Tableta integrează un sistem de sunet stereo amplasat în zona laterală dreaptă. Sunetul este de o calitate remarcabilă însă există posibilitatea de a acoperi fanta difuzoarelor cu mâna atunci când utilizați tableta.

ASUS Transformer TF300

ASUS Transformer TF300

ASUS Transformer Pad TF300T poate fi atât tabletă cât și netbook, utilizatorul beneficiind de avantajele a două produse separate fără a plăti o sumă mare. În modul netbook, aunci când tableta este conectată la tastatura cu acumulator, echipamentul nu iese din standby la apăsarea tastelor fizice și necesită apăsarea butonului power așa cum se procedează cu orice tabletă Android. Ansamblul tabletă-tastatură are tendința de a se răsturna, tableta fiind mai grea decât tastatura. Lucru acesta deranjează în momentul în care tastați rapid un text.

Tastatura se sprijină pe masă prin intermediul a patru piciorușe din cauciuc care formează o distanță de siguranță între carcasa de plastic și suprafața suport.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top