tablete

ASUS Transformer Pad TF700T review

Asus Transformer Pad TF300

Asus Transformer Pad TF700T se prezintă din start ca un model high-end conceput să concureze cu cele mai scumpe exemplare existente pe piață.

Îmbinarea dintre sticlă și metal oferă senzația specifică produselor premium iar calitatea asamblării impresionează prin corpul unic, subțire și compact. Noua tabletă, expusă recent la Computex 2012, este extrem de subțire și ușoară în același timp.

Sticla Gorilla Glass 2 protejează ecranul Full HD, fiind primul element ce captează privirea utilizatorului. Noul produs este și rezultatul unei maturități câștigate în urma diverselor modele Transformer și din câte se pare Asus a găsit forma perfectă pe care ar trebui să o aibă o tabletă cu Android.

Noul Transformer Pad TF700T (cunoscut publicului și ca Transformer Pad Infinity ) are o grosime de numai 8.5mm ce dă o notă de eleganță suplimentară. Faptul că e o tabletă foarte subțire, mai suplă chiar decât noul Apple iPad care măsoară 9.4mm în grosime, permite posesorul să transporte acest model cu minimum de efort.

După problemele cu GPS-ul apărute pe seria Transformer Prime, ASUS a luat unele măsuri ce corectează această mică eroare de design. În cazul vechiului Transformer Prime TF201 carcasa era fabricată integral din aluminiu, metalul ecranând modulele de comunicații radio. Fiind o corporație mare, ASUS și-a permis să rezolve această problemă prin livrarea unui stick pentru recepția GPS oricărui utilizator care s-a plâns de acest aspect. Campania de distribuție a stick-urilor GPS a convins clienții că se pot baza pe serviciile ASUS în orice circumstanțe.

Asus Transformer Pad TF700T prezintă pe capacul din spate, în partea de sus o zonă acoperită cu plastic sub care se află antenele radio. Prin acest artificiu, utilizatorul se bucură de durabilitatea și frumusețea aluminiului dar și de o conexiune stabilă la sateliții GPS sau la punctul de acces. Banda de plastic ce acoperă antenele are aceiași culoare cu restul tabletei și este sesizată după o privire mai atentă.

Sticla care protejează ecranul este mai subțire decât prima generație Corning Gorilla însă producătorul ne asigură că este la fel de rezistentă. Imaginile derulate pe cran sunt încântătoare iar dacă veți deschide un clip FullHD, fie din memoria internă sau direct de pe youtube veți putea vedea la lucru pe toți pixelii de care dispune panoul Super IPS+.

În imaginile de mai jos puteți vedea cele trei tablete lansate de ASUS în ultima perioadă și micile detalii care le diferențiază.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

To Top