accesorii mobile

Accesorii pentru ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2

Noul ASUS Padfone 2 este însoțit de o gamă largă de accesorii ce pot fi achiziționate în funcție de nevoile fiecărui utilizator. Cele mai căutate par a fi accesorile pentru automobil ce permit montarea telefonului într-un suport ce se fixează pe parbriz.

ASUS Padfone 2 poate fi folosit ca un navigator GPS dacă se instalează un soft precum iGO pentru Android. Pentru navigație, utilizatorul mai are la îndemână hărțile Google, în acest caz fiind necesară o conexiune la internet. Telefonul poate fi reîncărcat de la priza automobilului atunci când sunteți la volan.

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2 împreună cu Docking Station

Spre deosebire de accesoriile ieftine pe care le găsiți pe piață, cele de la ASUS au o calitate mult mai bună. Acestea funcționează corect, conectorii sunt de calitate și nu se supra-încălzesc. Un alimentator auto pentru telefon, construit impropriu, se poate supra-încălzi și poate declanșa un incendiu.

Adaptoarele USB și cele HDMI vor fi bine primite de publicul ce caută să-și pună cât mai bine în valoare telefonul.

Accesorii pentru ASUS Padfone 2 (foto)

ASUS Padfone 2 a constituit subiectul unui review detaliat și dorim să invităm cititorii noștrii să parcurgă articolul pentru a înțelege mai bine posibilitățile telefonului.

To Top

Citește articolul precedent:
Galaxy Note 8.0 roadmap
Galaxy Note 8.0 va veni în martie

Foaia de parcurs a celor de la Samsung ne indică noi modele pe care gigantul coreean le va lansa în...

Închide