stiri

Aldi va comercializa telefoane Medion

Medion Life E4001

Orice firmă sau persoană fizică poate avea propria marcă de telefoane inteligente dacă dispune de suficienți bani. De la firme de salubritate la rețelele de supermarketuri, tot mai multe entități comerciale sunt interesante să vândă telefoane sub marcă proprie. Importul de telefoane sub marcă proprie decurge destul de simplu, companiile chineze oferind modele OEM ce pot fi personalizate (contra cost) după placul clientului. De această ofertă a profitat și companiile de telefonie mobilă care vând tablete și telefoane OEM sub propriile mărci.

Telefonul Medion în magazinele Aldi

Telefonul Medion va fi oferit de lanțul de magazine Aldi la un preț „special”. Medion Life E4001, ce are un preț de 80 de lire sterline, integrează un procesor dual-core la 1GHz, 512MB memorie RAM, ecran cu diagonala de 4 inci și rezoluția WVGA (480×800) și o memorie internă de 4GB. Deși Medion este un brand deținut de Lenovo, updateurile la sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich nu vor apărea prea curând, telefonul fiind doar un entry-level de consum.

Medion Life E4001

Medion Life E4001

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Alpha
Fotografii cu Samsung Galaxy Alpha

Un nou set de fotografii cu Samsung Galaxy Alpha au apărut pe internet. Telefonul păstrează designul clasic al smartphone-urilor Samsung...

Închide