stiri

Allview P8 eMagic poate fi comandat în România la prețul de 899 lei

Allview P8 eMagic

Allview lansează smartphone-ul P8 eMagic, un model fabricat în Asia, importat în România sub cea mai cunoscută marcă autohtonă de electronice.

P8 eMagic este echipat cu procesor Quad Core, rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, dispune de o memorie RAM de 2GB si o memorie Flash de 16GB. Spațiul de stocare poate fi extins prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB pentru care există un slot dedicat.

Allview P8 eMagic

Allview P8 eMagic

Display-ul IPS de 5,5 inch permite grație tehnologiei LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) un răspuns mult mai rapid la solicitările utilizatorului și un consum redus de energie.

Smartphone-ul oferă conectivitate 4G Dual Mode în ambele standarde, FDD și TDD. Pentru descărcarea rapidă a fișierelor ce depășesc 20MB utilizatorii P8 eMagic au la dispoziție funcția Turbo Download, care utilizează concomitent conexiunea WiFi și 4G/3G.

Aplicația Magic Touch pune la dispoziția utilizatorilor un meniu lateral în care pot fi adăugate până la 15 aplicații favorite. Noua versiune a Magic Touch oferă scurtături diferite pentru atingeri diferite.

Telefonul P8 eMagic cu Android 6.0 este disponibil în țara noastră, pe bază de precomandă, la prețul de 899 lei iar livrările vor începe din 28 iulie 2016.

To Top

Citește articolul precedent:
BenQ i500 cu Android
BenQ lansează un proiector LED cu Android

BenQ lansează proiectorul i500, un model ce integrează tehnologia DLP, iluminare LED și sistemul de operare Android. Noul proiector dispune...

Închide