stiri

Aplicația GPS Sygic adaugă noi funcții

Sygic

Aplicația GPS Sygic pentru Android adaugă noi funcții cum ar fi căutarea full-text. Sygic este o aplicație de bavigare GPS pe telefon, gratuită, ce stochează hărțile în memoria aparatului.

Sygic nu are nevoie de o conexiune la internet, astfel că veți avea un GPS funcțional chiar și atunci când sunteți în munții din Bulgaria. Aplicația are peste 150 de milioane de utilizatori la nivel mondial, iar acum lansează o nouă funcție de căutare full-text. Căutarea full-text permite utilizatorilor să găsească destinațiile mai rapid și mai ușor, fără atâtea bătăi de cap.

Sygic

Sygic

Prin funcția de căutare full-text îmbunătățită, Sygic dorește să restituie plăcerea deplasărilor cu autovehiculul personal. Noul upgrade cu hărți actualizate este gratuit pentru toți utilizatorii. Este inclusă și compatibilitatea cu funcția Puncte de interes oferită de Sygic, care permite conducătorilor auto să vadă evaluările Foursquare și Yelp, precum și datele de contact, programul de deschidere și chiar categoria de preț a fiecărui punct de interes.

Navigație GPS Sygic pentru Android & iOS

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S8
ANCOM: Conexiunile 4G s-au dublat în 2016

Conform celui mai recent raport de date statistice al ANCOM, privind piata de comunicatii electronice din Romania, numarul conexiunilor la...

Închide