aplicatii

Aplicația YouTube Kids este optimizată acum pentru televizoarele inteligente

YouTube Kids

Aplicația YouTube Kids protejează copiii împotriva conținutului neadecvat vârstei lor, devenind un centru de recreere destinat celor mici. Aplicația este optimizată acum pentru mai multe medii, inclusiv pentru televizoarele inteligente oferite de cei mai cunoscuți producători.

Încă de la lansarea sa din urmă cu doi ani YouTube Kids a devenit fereastra către lume a celor mici înregistrând mai mult de 30 de miliarde de vizualizări și peste 8 milioane de vizitatori activi în fiecare săptămână. Începând de ieri (25 aprilie 2017) aplicația YouTube Kids va fi disponibilă pe televizoarele inteligente ale celor mai mari producători: LG, Samsung și Sony, în 26 de țări.

YouTube Kids

YouTube Kids

YouTube Kids este una dintre primele aplicații scrise special pentru copii. Aceasta înlesnește căutările pentru copii, indiferent dacă urmăresc derularea unor experimente pentru școală, desene animate sau pur și simplu urmărirea unor emisiuni preferate.

Aplicația va fi disponibilă pentru televizoarele LG cu webOS produse în perioada 2015 – 2017, pentru televizoarele Samsung smart (2013 – 2017 ) și unitățile Blu-Ray cu acces la Samsung App Store și pentru televizoarele inteligente Sony ce au efectuat un update de firmware din perioada 2016-2017 (cu excepția Android TV care va primi aplicația mai târziu).

Țările care se bucură de YouTube Kids sunt: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Irlanda, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Argentina, Columbia, Mexic, Chile, Peru, Spania, Brazilia, Rusia, Nigeria, Kenya, Africa de Sud, Ghana, Uganda, Zimbabwe, Tanzania, Malaezia, Filipine, India, Singapore și France.
Conform Google, aplicația YouTube Kids este un real succes, alte țări urmând să aibă acces la aceasta în viitorul apropiat.

To Top

Citește articolul precedent:
Allview Smart Home
Allview oferă becuri inteligente și comutatoare wireless

Allview va distribui în România produse smart pentru acasă cum ar fi becurile inteligente cu comutator wireless. Compania brașoveană a...

Închide