stiri

ASUS a prezentat Padfone Mini cu ecran de 4.3 inci

ASUS Padfone Mini

ASUS a prezentat în această dimineață un nou telefon Padfone Mini, ce face echipă cu o tabletă de 7 inci. Conferința de astăzi confirmă zvonurile ce au circulat pe internet. Padfone Mini are un ecran de 4.3 inci și se cuplează într-o tabletă de dimensiuni mai mici.

Telefonul integrează un chipset Qualcomm Snapdragon MSM8226 quad-core la 1.4GHz și 1GB de memorie RAM. Cele două ecrane au rezoluția de 960 x 540 pixeli pentru telefon, respectiv 1280 x 800 pentru tabletă. Bateria telefonului oferă 1500mAh iar cea a tabletei adaugă sistemului creat încă 2200mAh. Stocarea datelor se în memoria flash de 16GB a telefonului. Padfone Mini rulează sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Sistemul telefon-tabletă Padfone Mini încearcă să aducă prețul dispozitivului la un nivel mai abordabil. În țările fără taxe excesive, tableta împreună cu telefonul vor costa în jur de 405 dolari. Padfone Mini va fi disponibil pentru început în China, Rusia, Taiwan, Hong Kong, Singapore și Indonezia. Distribuția în zona de est a Europei este puțin probabilă.

Prezentare ASUS PadFone Mini 7

ASUS Padfone Mini

ASUS Padfone Mini

To Top

Citește articolul precedent:
ZTE Grand X LTE
ZTE stabilește un nou record de comenzi

Dimensiunile Chinei oferă resursele necesare pentru a derula proiecte imposibile în alte zone ale lumii. Când vine vorba de vânzări,...

Închide