stiri

Asus Zenfone 3 – zvonuri, informații, specificații

ASUS Zenfone 2

Informațiile despre noul telefon Asus Zenfone 3 vin din surse surse tot mai credibile. Dacă primele vești despre acest telefon erau furnizate de oameni din jurul companiei, luna aceasta, pe internet au apărut declarații ale directorului executiv ASUS.

Asus Zenfone 3 se va lansa anul acesta iar o primă prezentare a lui ar putea avea loc la MWC 2016, în Barcelona. Zenfone 3 va trebui să arate că este superior modelului Zenfone 2, iar acest lucru nu va fi tocmai simplu, odată ce acesta are 4GB de memorie RAM și un comportament exemplar.

Un alt obstacol pe care Zenfone 3 va trebui să-l depășească este cel al nivelului de preț pe care l-a impus Zenfone 2. Cu un preț de intrare de 199 de dolari pentru versiunea cu 2GB, acesta surclasa pur și simplu concurența, fapt care s-a văzut mai târziu în cifrele de vânzări înregistrate de ASUS.

Conform Androidpit.com, directorul executiv al ASUS, Jonney Shih, a confirmat într-un interviu pentru Trusted Reviews că telefonul va fi lansat în curând, dar nu a oferit detalii despre dată sau despre preț. Mai mult, domnul Jonney Shih a confirmat că până în luna august 2016 vor apărea nu mai puțin de 7 telefoane Zenfone.

Din punct de vedere al specificațiilor, Asus Zenfone 3 ar putea integra un conector USB Type-C , un ecran cu rezoluție mare și un procesor puternic, de generație nouă.

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2

Află mai multe despre actualul Zenfone 2 cu 4GB!

To Top

Citește articolul precedent:
Vector Watch
Ceasurile Vector au acces la noi aplicații

Posesorii ceasurilor inteligente Vector au acum la dispoziție noi aplicații și funcționalități. Prin aplicația de muzică, posesorii unui Vector Watch...

Închide