stiri

Ericsson anunță o nouă ediție a concursului Innovation Awards 2015

Ericsson Radio Dot System

Ericsson anunță lansarea celei de-a șasea ediții a Innovation Awards, o competiție organizată de companie pentru a le da studenților șansa să își facă cunoscute ideile și să participe direct transformarea societății.

Tema competiției din acest an este „Viitorul educației”, iar studenții din toată lumea sunt invitați să propună moduri prin care să facă educația accesibilă tuturor, dar și să răspundă la întrebări precum: De ce anume avem nevoie pentru ca toți să continuăm să învățăm de-a lungul întregii noastre vieți? Care sunt noile instrumente și metodologii la care apelăm atunci când învățarea devine o activitate online și are loc din ce în ce mai des în afara campusurilor școlare?

Cu ajutorul tehnologiei, studenții, dar și profesorii pot accelera schimbarea societății. Noile abilități și dorința de a învăța în mod constant devin din ce în ce mai importante. Noul ecosistem care se naște din convergența acestor lucruri are un impact extraordinar asupra sistemelor și instituțiilor care există și, în unele cazuri, le redefinesc.

Ericsson speră să primească multe idei interesante despre viitorul educației văzut de studenți din toată lumea. Câștigătorii vor primi un premiu de 25.000 euro, în timp ce echipele clasate pe locurile II și III vor primi 10.000 și 5.000 euro respectiv. Toți finaliștii și semi-finaliștii vor avea ocazia să participe la un interviu pentru un internship sau chiar un job full-time în cadrul companiei.

Competiția este deschisă echipelor de 2 până la 4 persoane, iar Ericsson recomandă ca acestea să includă studenți ai universităților tehnice și tehnologice, precum și studenți de business.

Ericsson Radio Dot System

Ericsson Radio Dot System

To Top

Citește articolul precedent:
Speedsurfer
Telekom lansează în România primul telefon Speedsurfer

Telekom România lansează un telefon cu Android sub marca proprie. Speedsurfer nu oferă performanțe deosebite, fiind caracterizat mai degrabă ca...

Închide