stiri

EVOLIO face reduceri pentru Moș Crăciun

Evolio Onyx

Evolio a demarat o campanie de reduceri pentru Moș Crăciun, încercând să exploateze cât mai bine luna cadourilor. Cei interesați își pot achiziționa smartphone-uri sau tablete OEM începând de la 399 de lei.

Până pe 28 decembrie, cel mai bine vândute tablete și telefoane Evolio beneficiază de prețuri reduse. Cel mai recent lansat smartphone, Neos, poate fi achiziționat în continuare la 479 de lei. Noul smartphone Dual SIM are un design minimalist, cu lateralele ecranului înguste și margini rotunjite. Neos dispune de un procesor cu patru nuclee și consum de energie scăzut. Bateria de 2000 mAh oferă o autonomie sporită, putând susține până la 300 de ore de funcționare în stand-by, și până la 12 ore de convorbiri.

Evolio Quadra

Evolio Quadra

Tableta Evolio X10 Fusion are un preț redus cu 200 de lei, fiind disponibilă la 699 lei. Tableta convertibilă X10 Fusion dispune de un procesor Quad-Core la 1,4 GHz, ecran HD Super IPS de 10,1 inci, sunet Stereo și autonomie sporită.
Alte produse aflate în promoție sunt tabletele Quattro și Mondo 3G, chiar și cele cu hartă de navigație Full Europa, X7, X8 și Evolio X10. Smartphone-ul dual SIM Evolio X6 face, de asemenea, parte din această campania promoțională, fiind disponibil la 999 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Placa ARA Spiral 2
O nouă placă pentru proiectul ARA

O imagine cu cea mai nouă placă a proiectului Ara a fost publicată pe pagina Google+ a echipei de dezvoltare....

Închide