stiri

Evolio X5 va ajunge în România cu procesor octa-core și 2GB RAM

Evolio X5

Evolio va aduce în România noul smartphone X5, cu procesor Octa Core și conexiune de mare viteză 4G, într-o soluție ce îmbină perfect design-ul și tehnologia.

X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare. Totodată, X5 este un telefon cu finisaje premium, display IPS HD de 5” și o grosime de doar 8 mm.

Telefonul beneficiază de două camere foto, cea principală, de 13MP, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru selfie-uri. X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis.

Smartphone-ul va fi comercializat în rețelele de specialitate începând cu data de 3 decembrie la prețul recomandat de 1000 lei. Versiunea de culoare gri închis va fi disponibilă din ianuarie 2016.

Începând cu 11 noiembrie, telefonul poate fi achiziționat în regim de precomandă. Primele 100 de comenzi au prețul promoțional de 699 lei.

Evolio X5

Evolio X5

La prima vedere, Evolio X5 pare o clonă de ULEFONE PARIS. Vezi linkul și asemănările dintre cele două modele.

To Top

Citește articolul precedent:
The Martian - Bring Him Home
Românii din echipa Amber au produs jocul The Martian: Bring Him Home

Amber, unul dintre studiourile de jocuri din România, a produs aplicația The Martian: Bring Him Home. Fox Digital Entertainment, divizia...

Închide