stiri

GECAD Group investește în Vector Watch, un producător local de ceasuri inteligente

LG G Watch

GECAD Group investește 500.000 Euro în Vector Watch, un producător local de ceasuri inteligente. Anterior, GECAD Group a investit într-o serie de companii tehnologice printre care RAV, ePayment și Avangate. Cu sediul in București, Vector Watch are 10 angajați și pregătește lansarea globală a primei sale game de ceasuri inteligente către finalul acestui an.

“Investim în companii care au capacitarea de a schimba piețele în care sunt prezente și credem că Vector Watch este un astfel de start-up”, explică Radu Georgescu, Founding Partner la GECAD Group.

Vector Watch a fost fondată în ultimul trimestru al anului trecut de către Andrei Pitiș, fost General Manager la Ixia România. Andrei Pitiș revine astfel în antreprenoriat, dupa ce în ultimii ani a fost angel investor în companii tehnologice, precum CleverTaxi. Lui i s-au alaturat co-fondatorii Irina Alexandru și Dan Tudose, cu o experiență considerabilă în design de produs, respectiv design hardware, și alți ingineri hardware, designeri și dezvoltatori software premiați de numeroase ori la concursuri de inovație din România și din afara țării.

“Suntem bucuroși că am reușit să atragem o primă investiție din partea unui investitor atât de selectiv cum este GECAD Group. Investiția ne va ajuta la finalizarea designului ceasurilor și realizarea unei serii 0 necomerciale.”, declară Andrei Pitiș, fondator si CEO Vector Watch.

Compania Vector Watch a fost înființată în 2013, de către o echipă formată din foști executivi în industria tehnologică și câțiva tineri ingineri și designeri multi-premiați pentru proiectele lor în cadrul unor concursuri internaționale de inovație. În prezent, compania are birouri în Olanda și România.

Ceasurile inteligente au devenit o categorie în sine în portofoliul marilor companii. Samsung și LG oferă deja ceasuri cu Android.

LG G Watch

LG G Watch

To Top

Citește articolul precedent:
Alcatel One Touch Pop C2
Alcatel One Touch Pop C2 apare pe un site olandez

Alcatel adaugă un nou membru familiei One Touch Pop. Telefoanele din această serie sunt foarte ieftine și se adresează cumpărătorilor...

Închide