stiri

Gionee Elife E7 Mini este disponibil la 315 dolari

Gionee Elife E7 Mini

Gionee Elife E7 Mini este disponibil la prețul de 315 dolari. Modelele Gionee merită toată atenția odată ce diverse companii românești importă produsele sub marcă locală. Gionee Elife E7 Mini a fost anunțat în luna decembria a anului 2013 însă a intrat tocmai acum pe piața din India.

Telefonul afișează un ecran IPS IGZO de 4.7 inci, cu rezoluția 720p. Procesorul provine de la MediaTek și este un model MT6592 cu opt nuclee și grafică Mali 450MP4. Memoria RAM este de 1GB iar datele sunt stocate pe o memorie flash de 16GB. O surpriză frumoasă o reprezintă camera video cu rezoluția de 13 megapixeli. Aceasta este așezată pe un mecanism ce se poate roti, putând să fie folosită și pentru videochat.

Gionee Elife E7 Mini rulează sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean cu interfață Amigo 2.0. Telefonul va fi disponibil pentru moment pe piața din India în culorile negru, albastru, roz și alb.

Update: Gionee Elife E7 Mini este asemănător cu Allview P7 Xtreme.

Gionee Elife E7 Mini

Gionee Elife E7 Mini

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S5 SM-G900F
Samsung Galaxy S5 este disponibil la nivel global

Samsung Galaxy S5 este disponibil la nivel global împreună cu seria Samsung Gear formată din Samsung Gear 2, Samsung Gear...

Închide