stiri

Google a lansat tableta Pixel C

Google Pixel C

Google a lansat aseară o tabletă cu Android ce beneficiază de o tastatură fizică cu prindere magnetică. Implicarea Google în dezvoltarea de dispozitive mobile devine tot mai serioasă, compania dezvoltând împreună cu partenerii diverse modele care vor face mai accesibil ecosistemul Android.

Pixel C este o tabletă foarte performantă, ce poate concura orice alt model de la Samsung sau de la Apple. Tastatura fizică lărgește segmentul persoanelor ce ar putea cumpăra acest model. Ideea unei tablete cu tastatură fizică nu este nouă. ASUS oferă de câtiva ani tablete cu tastatură detașabilă, cu prindere mecanică sau magnetică ce rulează diverse versiuni Android.

Google lansează Tableta Pixel C

Compania din Mountain View a insistat pe integrarea unui hardware puternic ce prelungește viața efectivă a tabletei. Chipsetul Nvidia Tegra X1 cu patru nuclee de procesare și procesorul grafic Maxwell sunt împerecheate cu 3GB de memorie RAM. Ecranul noului model are diagonala de 10.2 inci și o rezoluție de 2560 x 1800 pixeli.

Google va comercializa noua tabletă la prețul de 499 de dolari pentru varianta cu 32GB memorie flash, respectiv 599 dolari pentru cea cu 64GB memorie flash. Tastatura se vinde separat și costă 149 de dolari. Momentul intrării pe piața americană nu este cunoscut, dar Google va face tot efortul astfel încât tabletă să fie disponibilă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Google Pixel C

Google Pixel C

To Top

Citește articolul precedent:
Allview X2 Soul Lite
Allview lansează telefonul X2 Soul Lite

Allview lansează un telefon accesibil, cu specificații modeste, ce va fi pe placul românilor cu venituri medii. X2 Soul Lite...

Închide