aplicatii

Google Play Music intră în România

Google va oferi utilizatorilor români posibilitatea de a accesa contra-cost muzica din Google Play Music. Google Play Music oferă acces la o librărie bogată de muzică – de la cele mai mari case de discuri până la cele independente și artiști locali, cum ar fi INNA, Voltaj sau Guess Who, disponibilă pe toate dispozitivele.

Google Play Music este o arhivă muzicală, un spațiu de stocare în cloud a colecției personale de muzică și un magazin, totul în același serviciu. Utilizatorii Google Play Music pot alege dintr-un catalog de peste 25 de milioane de piese (reunite sub denumirea „All Access”), disponibile în cloud și care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv Android sau iOS. De asemenea, cei care colecționează muzică pot achiziționa piesele și albumele preferate și stoca în cloud.

Google Play Music este disponibil gratuit în prima lună, iar abonamentul este de 24 lei/lună pe o perioadă definită. După această perioadă, prețul abonamentului este de 29 lei/lună. Pe lângă Google Play Music, în România mai există și alte servicii care oferă muzică pe bază de abonament cum ar fi Zonga.

Tableta-EeePad-Slider_playing_piano

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy A5
Samsung Electronics lansează Galaxy A5 și Galaxy A3

Samsung lansează Galaxy A5 și Galaxy A3, două smartphone-uri cu un design modern, echipate cu funcții pentru navigarea pe rețelele...

Închide