stiri

HTC anunță rezultatele financiare pentru Q2 2014

HTC One M8

HTC anunță rezultatele financiare pentru al doilea trimestru fiscal din anul 2014, încheiat în luna iunie. Cifra de afaceri trimestrială a fost de 65.1 miliarde de dolari taiwanezi (1,62 de miliarde de euro). Profitul net trimestrial a fost înregistrat între 2,3 miliarde de dolari taiwanezi.

Evoluția profitabilității HTC este îmbucurătoare și se datorează vânzărilor spectaculoase ale noilor HTC One (M8), HTC One mini 2 și Desire 816 din întreaga lume. Previziunile pentru trimestrul 3 al anului 2014 sunt ceva mai modeste. Veniturile pentru Q3 sunt estimate între 42 de miliarde de dolari taiwanezi (1,04 de miliarde euro).

“Rezultatele financiare trimestriale demonstrează succesul strategiei noastre de a îmbunătăți toate aspectele business-ului nostru și, în același timp, de a crea entuziasm în jurul noilor noastre produse. Acest trimestru profitabil este un pas pozitiv important care rezultă din implicarea noastră constantă în a crea și oferi cel mai bun smartphone, HTC One (M8), și din extinderea ofertei noastre de produse cu noul HTC One mini 2 și gama Desire.” declară Peter Chou, CEO HTC.

HTC One M8

HTC One M8

HTC One M8 este cel mai performant model comercializat de compania taiwaneză. HTC One M8 costă în magazinele din România 2690 de lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Kyocera Brigadier
Kyocera Brigadier va fi acoperit cu ecran safir

O marcă mai puțin cunoscută pe segmentul mobile va oferi utilizatorilor obișnuiți telefoane cu ecrane touchscreen acoperite cu safir. Japonezii...

Închide