stiri

HTC lansează în România noul One (M8)

HTC One M8

HTC a organizat un eveniment special pentru lansarea în România a noului One (M8). Noul smartphone este disponibil prin intermediul companiilor de telefonie mobilă: Orange , Vodafone și Cosmote și prin intermediul principalilor retaileri. HTC One M8 se vinde în România la prețuri cuprinse între 3000 și 3100 lei.

Vezi ofertele pentru HTC One M8: oferta 1, oferta 2, oferta 3.

Designul noului HTC One (M8) se remarcă prin contururi curbate, mai subțiri, care asigură o aderență mai bună a telefonului în palmă și, în ansamblu, prin carcasa proiectată și construită din materiale durabile care încorporează armonios ecranul de 5 inch, cu afișaj full HD (1080p).

Noul HTC One (M8) este dotat cu un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 și este compatibil cu tehnologia 4G LTE. Smartphone-ul rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, și afișează o interfață nouă HTC Sense 6, disponibilă integrat, sau prin descărcarea unui upgrade din Google Play store. Redesenată de la zero, interfața Sense 6 este acum mai lizibilă, mai ușor de parcurs și oferă o experiență mai intuitivă de accesare, și va fi disponibilă în variante cromatice personalizabile.

HTC One M8

HTC One M8

Prin noua interfață HTC Sense 6, modelul HTC One (M8) poate detecta poziția telefonului în mediul înconjurător, prin intermediul unor senzori de mișcare, iar utilizatorul poate interacționa astfel cu telefonul fără a fi necesară pornirea ecranului. Totodată, noul model dispune și de noua interfaţă HTC BlinkFeed, mai intuitivă și ușor de utilizat.

To Top

Citește articolul precedent:
E-Boda Full Stream
E-Boda lansează un adaptor HDMI wireless

E-Boda lansează un adaptor HDMI wireless ce permite conectarea prin wireless a unui smartphone, tablete, laptop sau PC cu un...

Închide