stiri

HTC One A9s se vrea un Samsung S mini

HTC One A9s

HTC a prezentat cel mai nou smartphone din gama OneM ‒ modelul HTC One A9s. Pentru a acest telefon mainstream, HTC a dorit să mențină costurile sub control, alegând un ecran Super LCD de 5 inci, cu rezoluție 720p. De asemenea, camerele foto nu sunt remarcabile, dar nici nu pot fi trecute cu vederea. Camera principală are o rezoluție de 13 megapixeli oferită de un senzor BSI, în timp ce senzorul camerei frontale oferă 5 megapixeli.

În spatele acestora stă un chipset Mediatek Helio P10 cu 8 nuclee Cortex A53 și până la 3GB memorie RAM. În mod normal, acest chipset poate oferi mult mai multă putere, acceptând „periferice” mai performante. Mediatek spune pe siteul oficial despre chipsetul său Helio P10 că poate lucra cu ecrane FullHD și camere video cu rezoluția de 21 megapixeli. Bineînțeles, nu e cazul acestei configurații.

Noul HTC One A9s va fi disponibil local în a doua jumătate a trimestrului IV, cel mai probabil la timp pentru a prinde luna decembrie.

HTC One A9s

HTC One A9s

To Top

Citește articolul precedent:
Philips S326
Un nou smartphone de buget de la Philips

China Electronics Corporation, deținătorul mărcii Philips, lansează în România un nou smartphone din gama S. Philips S326 dual SIM este...

Închide