stiri

HTC One M9 se încălzește prea tare!

HTC One M9

HTC One M9 ar putea avea unele probleme cu temperatura conform unui site olandez care a efectuat un test cu o cameră cu infraroșu. Chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 generează prea multă căldură iar sistemul de răcire al noului HTC One M9 nu ar putea face față. În replică la acest test efectuat de olandezii de la tweakers.net, Jeff Gordon, șeful comunicării online de la HTC, spune pe Twitter că software-ul telefonului nu este final iar aceste teste nu au relevanță.

Siteul olandez a testat mai multe telefoane în benchmarkul GFXBench și a comparat toate aceste dispozitive mobile. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, iPhone 6 Plus, HTC One (M8), LG G3 și Samsung Galaxy Note 4 păstrează o temperatură cuprinsă între 38 și 42 de grade Celsius, singurul care face notă discordantă este tocmai HTC One M9 care ajunge la 55,4 grade Celsius.

HTC One M9

HTC One M9

HTC One M9 cu chipset Qualcomm Snapdragon 810 ar putea avea unele probleme cu temperatura ridicată însă acest lucru se poate rezolva cu ajutorul unui update de software care să reducă frecvența de funcționare a cipului.

To Top

Citește articolul precedent:
Karbonn Titanium Mach Two
Karbonn anunță telefonul de buget Titanium Mach Two

Telefoane ieftine și foarte ieftine nu beneficiază de o promovare deosebită, companiile axându-se pe modelele ce pun în valoare avansul...

Închide