stiri

HTC One M9+ vine cu ecran QHD de 5.2 inci

HTC One M9+
HTC One M9+

HTC One M9+

HTC a avut grijă ca nicio informație ce privește noile telefoane din seria One M9 și variantele sale să nu scape către presă. Zvonurile care au circulat în jurul acestor modele s-au dovedit a fi în mare parte confirmate. Recent, HTC a prezentat în China un nou telefon din noua generație.

One M9+ va fi un smartphone cu ecran de 5.2 inci și rezoluție QHD (1440 x2560 pixeli) ce va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop cu interfață grafică HTC Sense 7. Camera principală va avea o rezoluție de 20 megapixeli, diafragmă f/2.2 și va fi însoțită de o cameră secundară pentru o mai bună percepție a câmpului.

HTC a ales un chipset MediaTek MT6795T cu opt nuclee și o frecvență de 2.2GHz. Memoria RAM de 3GB garantează rularea fluidă a aplicațiilor, inclusiv a celor care se derulează în background. Amatorii de selfie-uri se vor bucura de o cameră frontală UltraPixel ce are posibilitatea de a realiza portrete de o calitate mai ridicată.

Telefonul mai dispune de un senzor de amprente cu suport pentru plățile gestionate de AliPay. Totuși, acestă funcție s-ar putea să nu fie disponibilă în afara Chinei. One M9+ este alimentat de o baterie litiu-ion de 2840 mAh și va fi disponibil în trei culori: gri închis metalic, auriu chihlimbar, argintiu și auriu.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Tab S
Telefoane și tablete la reducere – Magia Sărbătorilor

Emag demarează o nouă campanie de reduceri pentru o gamă largă de produse electronice. Telefoanele și tabletele cu Android sunt...

Închide