stiri

Huawei a lansat telefonul P9

Huawei P9

Chinezii de la Huawei au lansat noul telefon high-end, denumit P9, precum și modelul Huawei P9 Plus, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Londra. Huawei P9 vrea să se deosebească de celelalte aparate de la Samsung sau HTC prin colaborarea cu Leica, un nume sonor în industria foto.

Cu un ecran de 5,2 inci, P9 integrează noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz și 64 biti. Bateria de 3000mAh de mare densitate oferă utilizatorilor P9 mai multă mobilitate.

Huawei P9

Huawei P9

Huawei a prezentat deasemenea și P9 Plus, care integrează un ecran de 5,5 inci, cu tehnologia Press Touch și o baterie de 3400mAh. P9 Plus oferă deasemenea încărcare rapidă dual-IC, oferindu-le utilizatorilor 6 ore de convorbiri cu o încărcare de doar 10 minute.

Ilustrând expertiza Huawei în domeniul telecomunicațiilor, P9 și P9 Plus dispun de o arhitectură care incorporează 3 antene, concepută pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fără întreruperi în rețele mobile și Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla în

Specificațiile telefonului Huawei P9 au fost publicate zilele trecute de GFXBench.

Huawei P9

Huawei P9

P9 și P9 Plus protejează informațiile utilizatorilor datorită tehnologiei Huawei de recunoaștere biometrică a amprentei. Senzorul îmbunătățit de recunoaștere a amprentei le permite utilizatorilor să personalizeze și să își protejeze dispozitivele, astfel că posibilitatea accesului fraudulos sau accidental scade în mod semnificativ. Totuși, aceștia pot sa își acceseze smartphone-ul într-un mod rapid și sigur.

Camera RGB pe care P9 o integrează este specializată în capturarea culorilor, pe când camera monocromă este uimitoare în surprinderea detaliilor din imagini. Astfel, cele două camere principale ale lui P9 lucrează în tandem pentru a permite utilizatorilor să creeze imagini cu detalii superioare.

Mai mult, chinezii au înțeles cum stă treaba cu merketingul eficient și au ales să colaboreze cu pe Henry Cavill și Scarlett Johansson, deveniți Ambasadorii Globali de Produs pentru seria P9.

Henry Cavill și Scarlett Johansson în reclama Huawei P9

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, având prețuri începând de la 599€.

Modelul P9 Plus va fi disponibil în varianta de 64GB cu 4GB RAM având prețuri pornind de la 749€. Noile modele vor fi disponibile inițial în peste 25 de țări, inclusiv Austria, China, Franța, Germania, Portugalia, Belgia, Italia, Spania, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-urile vor fi disponibile și pe alte piețe.

Prezentare Huawei P9

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Vive este echipat de AMD

Odată cu lansarea noului HTC 10, compania taiwaneză ne propune HTC Vive, un dispozitiv de realitate virtuală, echipat cu un...

Închide