stiri

Huawei lansează noul Huawei P10

HUAWEI P10

Huawei a lansat astăzi modelele sale vârf de gamă Huawei P10 și Huawei P10 Plus, în cadrul MWC 2017. Odată cu lansarea modelelelor Huawei P10 și P10 Plus, Huawei a prezentat și noul smartwatch Huawei Watch 2 și Porsche Design Huawei Smartwatch. Accesoriul inteligent 4G combină tehnologiile inovatoare cu atenția la detalii, caracteristică în general ceasurilor tradiționale, și dispune de un design sportiv dar totodată elegant.

Noile dispozitive Huawei din seria P reprezintă o demonstrație a angajamentului continuu al brandului în a stabili noi standarde de performanță și în a inspira creativitatea în exprimare.

Caracteristicile cheie includ:
Culori în trend și design modern, inclusiv folosirea pentru prima oara în industrie a tehnicii de finisare Hyper Diamond-Cut și variante de culoare, create în urma parteneriatului cu Institutul Pantone Color;

Procesor Kirin 960 și sistemul de antene 4×4 LTE MIMO și 2×2 Wi-Fi MIMO pentru performanțe de neegalat

Procesorul Kirin 960 și interfața EMUI 5.1 permit o experiență de comunicare mai avansată, precum și conectivitate superioară. Huawei P10 Plus dispune de sistemul de antene 4×4 MIMO (4 antene fizice), care suportă rețele 4,5G și permite conexiuni mai stabile și mai rapide, în mai multe zone, chiar și acolo unde semnalul este slab. Ambele modele, Huawei P10 și Huawei P10 Plus, incorporează de asemenea un sistem de antene Wi-Fi MIMO 2×2 (două antene) pentru o acoperire mai bună și viteză mai mare. Pentru utilizatorii care își doresc o navigare mai precisă și mai rapidă prin intermediul hărților și a aplicațiilor, tehnologia Huawei HiGeo combină informații de tip Big Data pentru a permite detectarea locației, făcând posibilă navigarea ușoară aproape oriunde.

Tehnologie foto în parteneriat cu Leica

Odată cu lansarea Huawei P10 cu Leica Dual-Camera 2.0 și a Huawei P10 Plus cu Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care integrează atât sisteme dual-camera, cât și camere frontale Leica, consumatorii pot explora în profuzime tainele fotografiei de tip portret. Cu un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți, noile modele Huawei din seria P oferă funcții foto avansate din punct de vedere tehnic și artistic.

Camera frontală Leica include o apertură F/1.9 și un senzor complet nou care captează mai multă lumină. Funcțiile pentru portrete sunt de asemenea disponibile în cazul camerei frontale de 8MP pentru selfie-uri excepționale. Mai mult, Huawei P10 si Huawei P10 Plus detecteată automat dacă un utilizator este singur într-o fotografie de tip selfie sau împreună cu mai multe persoane. În cazul în care apar mai multe persoane, trece la modul wide-angle.

HUAWEI P10

HUAWEI P10

Huawei P10 Plus integrează sistemul Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition, care include noi lentile Leica SUMMILUX-H cu o apertură F/1.8. Aceste lentile versatile captează close-up-uri clare, instanee în mișcare și mai multă lumină în condiții de iluminare scăzută.

Dezvoltat în colaborare cu GoPro, Huawei P10 si Huawei P10 Plus integrează opțiunea Highlights, un tool online de editare care crează clipuri video dinamice, din imaginile și conținutul video al utilizatorilor, cu efecte de tranziție și coloane sonore.

Display-ul ambelor modele, de 5,1 inci respectiv 5,5 inci, sunt dotate cu protecție Corning Gorilla Glass 5, în timp ce Huawei P10 Plus dispune de un ecran 2K pentru și mai multe detalii.

Huawei P10 și P10 Plus integrează un puternic procesor Kirin 960 și noua interfață EMUI 5.1. Kirin 960 este cel mai performant chipset Huawei, fiind lansat recent și livrând cea mai bună performanță multicore între toate chipset-urile SoC, în timp ce GPU-ul are o îmbunătățire de 180% a performanței și o creștere de 40% a eficienței alocării resurselor.

Cu baterii de 3200, respectiv 3750 mAh, Huawei P10 și P10 Plus suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A). Tehnologia Huawei SuperCharge include mecanismul de protecție Super Safe 5, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

Preț și disponibilitate

Smartphone-urile Huawei P10 și P10 Plus vor fi disponibile începând din luna martie în 30 țări și regiuni, urmând ca disponibilitatea pentru restul țărilor și regiunilor să fie anunțată ulterior.

  • HUAWEI P10 64GB + 4GB – 649 Euro
  • HUAWEI P10 Plus 64GB + 4GB – 699 Euro
  • HUAWEI P10 Plus 128GB + 6GB – 799
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Tab S3
Samsung extinde portofoliul de tablete cu Galaxy Tab S3 și Galaxy Book

Samsung a prezentat Galaxy Tab S3 și Galaxy Book, două tablete cu design elegant și tehnologie avansată. Galaxy Tab S3...

Închide