stiri

Huawei lansează P8 și promite fotografii mai bune

Huawei P8

Huawei a lansat telefonul P8 echipat cu o cameră foto ce furnizează rezultate mai bune în condiții de iluminare redusă. Noul model este dotat cu un procesor Kirin 930 octa-core, are un design metalic unibody, este dual-sim, iar camera foto principală de 13MP cu stabilizator optic integrează primul senzor RGBW în patru culori.

Telefonul are o grosime de doar 6,4 mm și funcționează inclusiv în rețele 4G (în cazul în care această opțiune de date este disponibilă).
Huawei P8 oferă posibilitatea de a interacționa cu aparatul prin elemente de gestică. Astfel, prin apăsarea de două ori a ecranului, sau prin cea îndelungată, se poate realiza o captură de ecran, în timp ce desenarea unui cerc pe ecran capturează repede conținutul dinăuntrul acestuia. În plus, funcția “Search phone by voice” le permite utilizatorilor să își găsească telefonul rătăcit, care va răspunde prin difuzorul său pentru a fi identificat.

Oferind performanță și în cazul activării roaming-ului, optimizat pentru 4G, P8 se conectează la rețelele din roaming de aproximativ trei ori mai repede, în comparație cu telefoanele obișnuite.

Huawei P8 va fi disponibil în două versiuni: versiunea premium si versiunea standard, iar acestea vor fi disponibile inițial în peste 30 de țări, inclusiv China, Columbia, Franța, Germania, Mexic, Spania, Africa de Sud, Turcia, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-ul va fi disponibil si pe alte piețe.

Huawei P8

Huawei P8

To Top

Citește articolul precedent:
Ecran Sharp 4K cu densitatea de 806 ppi
Sharp doboară un nou record și prezintă un ecran 4K pentru telefoane

Telefoanele mobile au stabilit ritmul tehnologiei vizuale iar sumele ce e învârt în această industrie au finanțat din plin cercetările....

Închide