stiri

Huawei P10 este disponibil în România. Vezi prețul!

HUAWEI P10

Începând cu această săptămână, noul Huawei P10 va fi disponibil la nivel național, în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice.

HUAWEI P10

HUAWEI P10

Pentru a realiza fotografii expresive, utilizatorii au la dispoziție noul sistem dual-camera Leica 2.0, care integrează un senzor RGB de 12 MP, un senzor monocrom de 20 MP și algoritmi de îmbinare îmbunătățiți. În plus, pentru a ajuta utilizatorii să surprindă chipul celor dragi în fotografii de colecție, noul vârf de gamă include funcții speciale pentru fotografia de tip portret, precum tehnologia 3D de detectare a feței, iluminarea dinamică, efectul bokeh și tehnologia Huawei Hybrid Zoom.
Camera frontală integrează pentru prima dată lentile Leica, ce includ o apertură F/1.9 și un senzor complet nou care captează mai multă lumină.

Display-ul de 5,1 inci este acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 5, la care se adaugă senzorul de amprentă, integrat acum în partea din față a telefonului și ascuns sub sticla unitară.

Huawei P10 integrează un puternic procesor Kirin 960 și noua interfață EMUI 5.1. Bateria de 3200 mAh suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A), cu mecanismul de protecție Super Safe 5-gate, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță.

Huawei P10 va fi disponibil, în primul val, în două variante de culoare: Graphite Black și Mystic Silver, la un preț recomandat de 2599 lei.

UNBOXING & REVIEW – Huawei P10

To Top

Citește articolul precedent:
Honor 8 Pro
Honor 8 Pro va ajunge în Europa la prețul de 549 de euro

Honor și Huawei folosesc diverse tertipuri de marketing pentru a distribui produse similare în regiuni diferite. De cele mai multe...

Închide