accesorii mobile

Huawei P9 lite vine cu brățara inteligentă Colour Band A1

Huawei P9 lite

În luna septembrie, telefonul Huawei P9 lite vine la pachet cu brățara inteligentă Colour Band A1: românii pot achiziționa cele două produse, la prețul telefonului, de la principalele magazine de electronice din România. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil la: eMAG, Altex, Flanco, Vodafone și Orange. Pachetul Huawei P9 lite + Colour Band A1 are valoarea prețului unui singur produs, și anume Huawei P9 lite, care poate varia însă în funcție de lanțul de magazine partener, dintre cele enumerate mai sus.

Huawei P9 lite

Huawei P9 lite

Huawei P9 lite integrează un ecran FHD, cu diagonală de 5,2 inci, rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4. Bateria de 3000 mAh și tehnologia SmartPower 4.0, ambele integrate în noul Huawei P9 lite, cresc durata de funcționare a telefonului la o singură încărcare, iar puternicul procesor HiSilicon Kirin 650 eficientizează resursele acestuia. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurință cu ajutorul unui card micro SD.

Huawei P9 lite integrează o cameră foto de 13 MP, care include modul de fotografiere PRO, astfel că expunerea, nivelul ISO și balansul de alb pot fi setate manual. Mai mult decât atât, P9 lite integrează un mod PRO și în cazul capturilor video. Tot legat de partea video, tehnologia pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS) a fost inclusă, astfel că utilizatorii vor putea surprinde clipuri video clare în orice condiții de iluminare.

Brățara inteligentă cu care P9 lite vine la pachet, Colour Band A1, este un accesoriu util atât pentru monitorizarea activităților sportive, cât și pentru monitorizarea nivelului radiațiilor solare.

Astfel, Huawei Colour Band A1 îi spune utilizatorului numărul pașilor, distanța parcursă și numărul caloriilor arse. A1 se distinge însă prin senzorul UV încorporat: utilizatorul primește o notificare dacă nivelul radiațiilor solare depășește limita admisă și este recomandat să nu se mai expună la soare sau să folosească o loțiune cu protecție solară.

După sincronizarea cu P9 lite, Huawei Colour Band A1 afișează notificări în timp real despre apeluri, mesaje, email-uri noi, update-uri din rețelele sociale sau memento-uri din calendar, prin vibrații discrete și iluminare LED.

Huawei Colour Band A1 este rezistent la apă și are o baterie de 70 mAh, care, împreună cu tehnologia Bluetooth 4.2, pentru sincronizarea cu smartphone-ul, le permite utilizatorilor să uite de grija încărcării dispozitivului: A1 poate funcționa fără încărcare timp de aproape o lună.

Disponibilă în 2 variante de culoare, brațara A1 poate fi achizitionată și separat la prețul de 200 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC One A9s
HTC One A9s se vrea un Samsung S mini

HTC a prezentat cel mai nou smartphone din gama OneM ‒ modelul HTC One A9s. Pentru a acest telefon mainstream,...

Închide