Comunicare

Internet & Mobile World va fi organizat la Romexpo

Fete LG

Unul dintre cele mai mari târguri dedicate comunicațiilor și tehnologiei mobile va fi organizat anul acesta în Pavilionul Central al Romexpo unde sunt așteptați peste 7.300 de participanți.

La evenimentul care se va desfășura în perioada 7-8 octombrie 2015 vor fi prezente peste 130 de companii expozante atât autohtone, cât și regionale, care vor aduce în atenția publicului soluții de business de ultimă generație, accentul fiind pus pe inovație. De asemenea, IMWorld 2015 se va bucura și de prezența a peste 120 de speakeri locali și internaționali, pe scenele deja cunoscute din anii anteriori – „Main Stage”, „Business Software Stage”, „Digital & E-commerce Stage” – , plus o scenă nouă: „Developers Stage”.

La IMWorld 2015, companiile participante vor avea sesiuni de prezentare și demo-uri, în cadrul cărora își vor expune noile produse și soluții tehnologice, iar la standurile care vor ocupa peste 6.000 de metri pătrați din Pavilionul Central al Romexpo, cei interesați vor putea testa produsele propuse și vor putea interacționa cu reprezentanții companiilor. Până la începutul lunii august, 75% din spațiul destinat companiilor expozante a fost deja contractat.

Accesul la IMWorld 2015 se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi cumpărate online, accesând imworld.ro

LG Optimus Vu

LG Optimus Vu

To Top

Citește articolul precedent:
nJoy Maya8
nJoy prezintă tablete cu cip Intel SoFia

Timișorenii de la nJoy nu stau pe loc și aduc pe piață noi tablete echipate de acestă dată cu chipsetul...

Închide