stiri

Lenovo anunță seria A de tablete Android

Lenovo A8-50

Lenovo a anunţat seria A de tablete Android, în configuraţii şi dimensiuni care îndeplinesc nevoile consumatorilor atât prin ultraportabilitate cât şi prin performanţele multimedia. Portofoliul seriei A va fi disponibil începând cu al doilea trimestru din 2014.

Lenovo A7-30 are un ecran de 7 inci și două difuzoare frontale. Tableta dispune de un procesor quad-core și slot SIM pentru date. A7-50 este o tabletă multimedia de buget. Ecranul de 7 inci este indicat pentru pagini web și documente și mai puțin pentru aplicații grafice pretențioase. Tot în acestă serie mai există modelul A7-40 în culoarea abanos cu o capacitate de 8 GB. Acesta din urmă dispune de o singură cameră video amplasată frontal.

Seria A8 oferă un ecran de 8 inci, specificații hardware similare cu cele de mai sus și este disponibilă într-o mulțime de culori pentru toate gusturile.

Tabletele Lenovo A10 au ecrane cu diagonala de 10 inci, două difuzoare frontale Dolby și un procesor quad-core. Seria A de tablete Android va fi disponibilă în toată lumea începând cu al doilea trimestru din 2014. Prețurile pentru piața din România nu au fost încă stabilite.

Lenovo A8-50

Lenovo A8-50

To Top

Citește articolul precedent:
Kim Jong-Un cu telefon Arirang
Coreea de Nord distribuie telefoane cu Android!

Coreea de Nord a început să importe și să distribuie pe piața proprie telefoane cu Android. Asemeni "producătorilor români" ce...

Închide