stiri

LG V10 oferă două camere frontale

LG V10

LG a prezentat în mod oficial noul smartphone V10, un model high-end ce dispune de două camere video amplasate simetric în partea din față. Noul V10 va intra luna aceasta în magazinele sud-coreene, fiind disponibil în cinci culori diferite: negru, alb, bej, bleu ocean și bleu opal.

LG V10 este diferit de alte telefoane high end prin cele două camere frontale dar și prin al doilea ecran, de dimensiuni mici, amplasat deasupra ecranului principal cu diagonala de 5.7 inci. Așa după cum se poate observa în clipul de mai jos (min 0:50) ecranul de dimensiuni mici este utilizat pentru afișarea informațiilor suplimentare astfel încât interfața sistemului de operare Android să rămână aerisită. Ecranul secundar are o diagonală de 2.1 inci și o rezoluție de 1040 x 160 pixeli.

LG V10

LG V10

Cele două camere frontale au rezoluția de 5 megapixeli fiecare, una dintre acestea având lentile cu unghi larg pentru fotografii selfie de grup. Ecranul de 5.7 inci este încadrat de o ramă din oțel inox și este acoperit cu sticlă Gorilla Glass 4.

La interior, LG V10 dispune de un chipset Qualcomm Snapdragon 808, 4GB memorie RAM, 64GB memorie flash și un slot microSD pentru extinderea acesteia. V10 rulează sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop însă LG ar putea oferi cât de curând un update.

LG V10 va fi disponibil în viitorul apropiat în Asia, America Latină și Orientul Mijlociu.

Prezentare oficială LG V10

To Top

Citește articolul precedent:
Google Pixel C
Google a lansat tableta Pixel C

Google a lansat aseară o tabletă cu Android ce beneficiază de o tastatură fizică cu prindere magnetică. Implicarea Google în...

Închide