stiri

Meizu MX4 a primit 7.7 milioane de comenzi

Meizu MX4

Telefoanele chinezești au fost privite mult timp ca un fel de rudă săracă a celor coreene. Companiile chinezești au crescut mult în ultimii ani și reușesc acum să ofere publicului modele high-end.

Meizu a început să accepte comenzi pentru telefonul MX4, un model de top ce depășește mulți dintre concurenții cu imagine mai bună. Bai Yongxiang, directorul Meizu, a declarat că firma sa a primit deja 7.7 milioane de comenzi. Meizu MX4 este motorizat de un chipset MediaTek MT6595 ce include patru nuclee Cortex-A17 la 2.2 GHz și patru nuclee Cortex-A7 la 1.7 GHz. Ecranul IPS cu diagonala de 5.3 inci are o rezoluția 1152×1920 pixeli și o densitate impresionantă de 418ppi.

O componentă cu adevărat deosebită este camera foto principală. Aceasta are o rezoluție de 20.7 megapixeli și un senzor cu dimensiunea de 1/2.3”. Camera poate filma la rezoluție 2160p, cu 30 de cadre pe secundă.

Meizu MX4 costă 449 de dolari pe piețele internaționale. Telefonul va fi livrat către magazine din Europa, America de Nord, Africa, Asia, Australia și Noua Zeelandă.

Meizu MX4

Meizu MX4

To Top

Citește articolul precedent:
10 telefoane Motorola vor trece la KitKat
Android 4.4 KitKat rulează pe un sfert din dispozitivele aflate pe piață

Google a prezentat cifrele privind distribuția versiunilor Android. Android 4.4 KitKat continuă să crească cu rapiditate și este instalat acum...

Închide