stiri

MeMO Pad FHD 10 LTE completează segmentul tabletelor high-end de la ASUS

ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE

ASUS a prezentat versiunea cu LTE a tabletei MeMO Pad FHD 10, un model ce va fi comercializat pe piața europeană. Clipul oferă o mulțime de specificații, fiind mai degrabă o prezentare tehnică detaliată decât o reclamă la un produs IT.

ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE păstrează același ecran IPS de 10 inci cu rezoluție WUXGA (1920×1200 pixeli) în timp ce restul structurii hardware pare neschimbată, exceptând modul pentru comunicații LTE. Camera principală are rezoluția de 5 megapixeli iar camera frontală, destinată comunicațiilor video, oferă 1.2 megapixeli. Utilizatorii se pot conecta la internet atât prin operatorii de date cât și prin modului Wi-Fi. Date fiind costurile abonamentelor, este foarte probabil ca aceasta din urmă să fie folosit destul de des.

ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE

ASUS MeMo Pad FHD 10 LTE

Pentru a vedea pricipalele caracteristici ale tabletei ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE vă invităm să urmăriți clipul de mai jos.

Prezentare video ASUS MeMO Pad FHD 10 LTE

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung W789
Un Android cu clapă

Telefoanele mobile "cu clapă" au fost multă vreme dorite doamnele și domnișoarele care aspirau la un terminal cât mai elegant....

Închide