stiri

Nexus 7 în varianta albă

ASUS Google Nexus 7 2013 Alb

ASUS Google Nexus 7 2013 a înregistrat un succes extraordinat în segmentul tabletelor de 7 inci. Hardware-ul puternic disponibil la un preț ceva mai mic decât al concurenței atrăgând ca un magnet cumpărătorii.

ASUS și Google au anunțat variantă albă a noului Nexus 7. Tableta rulează Android 4.4 KitKat și beneficiază de același hardware pe care îl cunoaștem încă din momentul lansării. Cu un ecran IPS Full HD și un procesor Qualcomm Snapdragon S4, Nexus 7 poate profita de avantajele noilor funcții din Android 4.4, precum interfața tactilă îmbunătățită și multitasking-ul mai rapid. Android 4.4 integrează suportul pentru Google Cloud Print, permițând utilizatorilor să imprime documente, email-uri, pagini web și fotografii direct de pe Nexus 7 prin Wi-Fi sau Bluetooth la orice imprimantă disponibilă. Imprimantele cu aplicații în magazinul Google Play pot fi, de asemenea, utilizate. Noul Nexus 7 dispune de 2GB memorie RAM și un ecran Full HD ce oferă 2,3 milioane de pixeli și o densitate de 323ppi.

ASUS Google Nexus 7 2013 Alb

ASUS Google Nexus 7 2013 Alb

Noul Nexus 7 alb va fi disponibil în variante cu 16GB și 32GB, la aceleași prețuri ca și cele negre. Produsul va ajunge în România anul viitor.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Padfone Mini
ASUS a prezentat Padfone Mini cu ecran de 4.3 inci

ASUS a prezentat în această dimineață un nou telefon Padfone Mini, ce face echipă cu o tabletă de 7 inci....

Închide