stiri

Primele imagini cu Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 este următorul telefon al coreenilor ce promite să stabilească noi standarde în industria mobile. Percepute ca cele mai performante terminale disponibile la nivel global, telefoanele seriei Galaxy S8 s-au remarcat de fiecare dată cu elemente complet noi, ce au fost copiate mai târziu de companiile concurente.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung este acum un colos ce își permite luxul de a avea simultan facilități de producție, de proiectare, de cercetare și de dezvoltare software. Nicio altă companie producătoare de telefoane mobile nu poate râvni la acest statut.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat în mod oficial în data de 29 martie 2017. Până atunci ne putem delecta cu câteva fotografii scurse pe internet. În imaginile de mai jos putem vedea remarca un telefon cu ecranul mare, rotunjit, cu margini subțiri în partea superioară. Samsung Galaxy S8 va fi disponibil în mai multe versiuni, cu ecrane de dimensiuni diferite. Acesta va fi motorizat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 835.

În partea frontală observăm o mulțime de camere și senzori, inclusiv un scaner de iris. în partea de joc avem un conector audio de 3.5mm, un port USB-C și grilele pentru difuzoare. la acest model, partea audio ar putea fi furnizată de Harman, companiei achiziționată recent de Samsung.

To Top

Citește articolul precedent:
Philips X818
Philips X818 vine cu tehnologie SoftBlue și carcasă antimicrobiană

China Electronics Corporation lanseaza în România Philips X818, modelul fiind disponibil, la precomandă, în oferta Digi Mobil. Philips X818 este...

Închide