stiri

Promoții Evolio și prețuri cu 35% mai mici

Evolio Onyx

Începând de astăzi, 25 iulie, timp de o săptămână, Evolio scade cu peste 35% prețurile pentru unele dintre cele mai dorite produse ale companiei, în cadrul campaniei HOT Week.

În intervalul 25 – 31 iulie Evolio va oferi cele mai mici prețuri de până acum la tablete precum X8, Quattro HD, Aria 9.0, dar și pentru gama de tablete 3G, lansate cel mai recent. Super smartphone-ul octa core Evolio X6 va fi disponibil în această perioadă la prețul promoțional de 1.199,90 lei, cu 20% mai puțin decât prețul de listă. Evolio X6 este echipat cu un procesor cu 8 nuclee capabile să lucreze simultan la o frecvență de 1,7 GHz și o memorie RAM de 2 GB, ce garantează funcționarea fără întreruperi a numeroase aplicații multimedia, are o baterie de mare capacitate ce-i asigură o autonomie de invidiat, iar camerele foto sunt de 8 și 13 Mpx.

Vezi prețurile pentru telefoanele Evolio.

Tabletele Fusion, X8 și X10, vor primi, de asemenea, reduceri substanțiale de prețuri, de până la aproximativ 30%. Cei interesați vor putea beneficia de funcționalitățile 2 în 1, divertisment și aplicații business, la prețuri începând de la 499,90 lei.

Vezi prețurile pentru tabletele Evolio.

Cu prețuri începând de la 399,90 lei, tabletele Evolio Mondo 3G și Quattro 3G oferă o echipare de top, conectivitate 3G HSDPA + și modulul GPS, care va ușura călătoriile utilizatorului și îi va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date.

Evolio Onyx

Evolio Onyx

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S5 SM-G900F
Samsung Galaxy S5 primește două updateuri

Telefoanele Samsung Galaxy S5 (SM-G900F) vândute în Europa primesc două updateuri consecutive. Pachetele au început să fie distribuite în țările...

Închide