stiri

Samsung anunță Samsung Pay pentru plăți mobile

Samsung Galaxy S6 Green Emmerald

Samsung a anunțat un nou serviciu de plăți mobile, Samsung Pay, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a face plăți sigure către comercianți. Portofelele electronice au fost foarte puțin utilizate până acum, comercianții folosind în continuare terminalele de plată convenționale. Cu Samsung Pay, utilizatorii își pot folosi dispozitivele mobile pentru a efectua plăți la terminalele existente. Pentru a face posibil acest lucru, Samsung folosește atât tehnologia Near Field Communication (NFC), cât și Magnetic Secure Transmission (MST), o nouă tehnologie proprie, astfel că plățile mobile sunt mai accesibile ca niciodată, atât pentru comercianți, cât și pentru utilizatori.

Pentru a oferi cea mai bună soluție de plăți mobile, Samsung a încheiat parteneriate cu principalele rețele de plată, precum MasterCard sau Visa. În plus, Samsung face eforturi pentru extinderea ecosistemului de parteneriate pentru Samsung Pay cu parteneri la nivel mondial, inclusiv cu American Express, Bank of America, Citi, JPMorgan Chase și U.S. Bank, pentru a le oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate, acces facil, precum și nenumărate opțiuni pentru o experiență de plată sigură și ușoară.

Samsung Galaxy S6 Green Emmerald

Samsung Galaxy S6 Green Emmerald

Siguranța plăților oferită de Samsung este îmbunătățită prin platformele de securitate mobilă Samsung KNOXM și ARM TrustZone, care, împreună, protejează informațiile despre tranzacție de atacuri și fraude. În plus, în cazul telefoanelor pierdute, funcția Find My Mobile le permite utilizatorilor să localizeze, să blocheze și să își șteargă datele din telefon de pe alte dispozitive, astfel că serviciul Samsung Pay nu va fi compromis.

Samsung Pay va fi disponibil inițial în SUA și Coreea în această vară și se va extinde în alte regiuni, printre care Europa și China prin Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Exynos 7 Octa
Viteze mai mari pentru internetul mobil

Samsung prezintă la Mobile World Congress 2015 mai multe tehnologii care vor contribui la creșterea vitezelor pentru internetul mobil. Rețelele...

Închide