stiri

Samsung extinde portofoliul de tablete cu Galaxy Tab S3 și Galaxy Book

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung a prezentat Galaxy Tab S3 și Galaxy Book, două tablete cu design elegant și tehnologie avansată. Galaxy Tab S3 dispune de un ecran Super AMOLED de 9,7 inci, iar Galaxy Book vine cu ecrant TFT LCD de 10,6 inci sau ecran Super AMOLED de 12 inci.

Ambele tablete prezentate la Mobile World Congress oferă tehnologia premium Galaxy: HDR (High Dynamic Range) pentru conținut video: Galaxy Tab S3 și Galaxy Book de 12 inci suportă conținut video în HDR (10 biți), oferind imagini realiste și culori profunde.

Pentru o experiență naturală de scriere, noul S Pen are un vârf cu dimensiuni mai reduse, de 0,7 mm, și o sensibilitate ridicată la presiune. S Pen-ul dispune de asemenea de funcții utile precum Screen Off Memo pentru notițe rapide, PDF Annotation pentru editare simplă și instrumente avansate de desen.

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Ambele tablete beneficiază de expertiza și tehnologia Galaxy, inclusiv o cameră principală de 13 megapixeli cu autofocus, dar și o cameră frontală de 5 megapixeli pentru fotografii de calitate. Tabletele dispun de spațiu de stocare ce poate fi extins și o baterie eficientă cu posibilitatea de încărcare rapidă. Bateria poate susține până la 12 ore de redare de conținut video în cazul Galaxy Tab S3 și 10,5 ore de redare video pentru Samsung Book (de 12 inci). Ambele dispozitive pot fi utilizate împreună cu tastaturi Pogo, fără a avea nevoie de încărcare separată sau alte operațiuni de conectare.

Pentru performanțe îmbunătățite, Samsung Galaxy Book de 12 inci este echipată cu un procesor Intel Core i5 din generația a 7-a, Dual Core de 3,1 GHz, iar modelul de 10,6 inci dispune de un procesor Dual Core de 2,6 GHz Intel Core m3. Galaxy Book vine cu sistem de operare Windows 10 pentru o utilizare facilă a suitei Microsoft Office și productivitate maximizată. Totodată, tableta dispune și de o tastatură cu taste evidențiate, astfel încât utilizatorii să aibă o experiență cât mai apropiată de cea oferită de un computer tradițional.

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia 6
Nokia revine pe piața telefoanelor mobile

Nokia, o companie finlandeză ce a făcut istorie pe piața telefoanelor mobile, revine cu noi modele. Astăzi, licența Nokia pentru...

Închide