stiri

Samsung GALAXY Note 4 și Gear S au ajuns în România

Samsung Gear S

Samsung România anunță disponibilitatea pe plan local a celor mai noi dispozitive din gamele Galaxy Note și Gear: Galaxy Note 4 și Gear S. Cele două modele vor putea fi găsite în magazinele specializate.

Noul Galaxy Note 4 este echipat cu un ecran Super AMOLED Quad HD (2560×1440) de 5,7 inci. Galaxy Note 4 vine cu funcții îmbunătățite și în ceea ce privește perioada de funcționare, Fast Charging și Ultra Power Saving Mode asigurând o încărcare mai rapidă a bateriei și o durată de funcționare prelungită a dispozitivului mobil, pentru situațiile de urgență. Galaxy Note 4 dispune de o cameră foto principală de 16 MP, cu stabilizator de imagine Smart Optic, pentru fotografiile făcute la obiecte în mișcare sau în medii întunecate. În plus, camera frontală de 3,7 MP cu f1,9 permite atât fotografierea la unghi standard de 90 de grade, cât și la un unghi mai larg de până la 120 de grade, pentru realizarea celor mai bune „seflie-uri de grup”.

Galaxy Note 4 va fi disponibil în culorile: Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold și Blossom Pink.

Samsung GALAXY Note 4

Samsung GALAXY Note 4

Gear S este primul smartwatch Samsung ce poate funcționa independent de telefon. Utilizatorii pot răspunde la mesajele primite cu ajutorul tastaturii preinstalate sau prin funcția de voce. De asemenea, aceștia pot iniția, redirecționa sau răspunde la conversații telefonice chiar și atunci când nu au telefonul în apropiere, datorită conexiunilor Bluetooth, Wi-Fi și 3G pe care le permite smartwatch-ul. Samsung Gear S este echipat cu sezori și funcții S Health îmbunătățite, dar și cu aplicația Nike+ Running prin care utilizatorii își pot monitoriza sesiunile de jogging.

Samsung Gear S

Samsung Gear S

To Top

Citește articolul precedent:
Nexus 9
HTC şi Google lansează tableta Nexus 9 cu Android Lollipop

Google a colaborat cu HTC pentru lansarea noii tablete Nexus 9 cu Android Lollipop. Dispozitivul are un ecran cu diagonala...

Închide