stiri

Samsung Galaxy Xcover 3 a fost introdus în mod oficial

Samsung Galaxy Xcover 3
Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

Vezi reviewul primului telefon Samsung Galaxy Xcover.

Telefoanele Samsung Galaxy Xcover 3 ocupă o zonă apreciată de oamenii care lucrează în medii neprielnice, acolo unde robustețea este apreciată cel mai mult. Samsung Galaxy Xcover 3 nu este un telefon strălucitor dar este un telefon ce ar putea fi apreciat de bărbații pentru care „ascuțitoarea nu este o unealtă”.

Galaxy Xcover 3 integrează un ecran cu diagonala de 4.5 inci și un procesor quad-core tactat la 1.2GHz. Memoria RAM a fost ridicată la 1.5GB iar stocarea este realizată pe un flash de 8GB. Telefonul oferă senzori avansați cum ar fi altimetru, busolă electronică și GPS. Deși nu este un telefon foarte performant, Xcover 3 cu ai lui 1.5GB de memorie RAM se va descurca bine indiferent dacă rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat preinstalat sau dacă va beneficia pe viitor de un update la Lollipop.

Samsung Galaxy Xcover 3 este certificat MIL-STD 810G și rezistă la medii sărate, praf, umiditate, ploaie, vibrații, radiație solară și șocuri termice. Certificarea IP67, un alt standard pe care telefonul îl îndeplinește, îi garantează utilizatorului că Xcover 3 va rezista o jumătate de oră atunci când în scufundați în apă cu adâncimea de un metru.

Samsung Galaxy Xcover 3

Samsung Galaxy Xcover 3

Primul Samsung Galaxy Xcover se descurca bine sub duș

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 poate fi comandat în România

Samsung România va lansa marți, 17 martie, noul telefon Galaxy S6. În cadrul evenimentului din București vor fi prezenți Colin...

Închide