accesorii mobile

Samsung lansează cardurile MicroSD EVO Plus de 256GB

Samsung MicroSD EVO Plus 256GB

Modelul EVO Plus de 256GB oferă cea mai mare capacitate de stocare pentru un card microSD din clasa sa, cu viteze de scriere și citire de peste 90MB/s. Cardul are o mulțime de aplicații fiind recomandat pentru telefoane, tablete, camere foto și chiar drone.

Cu ajutorul cardului se pot înregistra până la 12 ore de video 4K UHD sau 33 ore de video Full HD pe dispozitive mobile sau pe camere video de acțiune, fără să fie necesară încărcarea sau schimbarea cardului de memorie.

Cardul EVO Plus 256GB de la Samsung este de tip V-NAND, oferind viteze de citire de până la 95MB/s și de scriere de până la 90MB/s. Cardul permite stocarea fotografiilor la rezoluție mare și a conținutului video 4K înregistrat, cât și al conținutului grafic multimedia de tip realitate virtuală (VR) și jocuri.

Samsung oferă o garanție de 10 ani pentru cardurile microSD EVO Plus 256GB în peste 50 de piețe, inclusiv în SUA, Europa, China și în alte regiuni, începând din iunie 2016.

Samsung MicroSD EVO Plus  256GB

Samsung MicroSD EVO Plus 256GB

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei P9
Cota Huawei crește în România și în regiune

Huawei este în continuare cel de-al treilea producător de smartphone-uri la nivel global, potrivit celui mai recent raport Strategy Analytics...

Închide