accesorii mobile

Samsung lansează Level – jucării audio pentru telefoanele mobile

Samsung Level Box

Samsung anunță lansarea pe piața locală a unei serii noi de produse audio, Samsung Level. Seria Level este compusă din patru produse audio create pentru orice tip de utilizator de dispozitive mobile: Level Over, Level On, Level In și Level Box. Dintre acestea două ne-au atras atenția.

Level Over este cel mai performant model de căști de la Samsung, oferind o calitate superioară a sunetului, un design ergonomic, control touch și conexiune prin Bluetooth. Căștile au difuzoare cu diametrul de 50mm și magneți cu neodim.

Samsung Level Over

Samsung Level Over

Level Box este un difuzor Bluetooth compact, cu o carcasă din metal. Cu un difuzor stereo mare (56mm), sistemul este optimizat pentru a oferi un sunet de cea mai înaltă calitate. Utilizatorii pot alătura un smartphone cu conectivitate Near-Field Communications (NFC) lângă un Level Box pentru a realiza o conexiune ușoară și rapidă. Aparatele ce nu permit NFC pot fi conectate la difuzor prin sistemul one touch Bluetooth. Utilizatorii se pot bucura de o experiență audio de până la 15 ore neîntreruptă datorită bateriei reîncărcabile ce poate fi găsită la Level Box.

Samsung Level Box

Samsung Level Box

To Top

Citește articolul precedent:
Allview P7 Seon
Allview P7 Seon – preț redus, performanțe de top

Allview va comercializa în România un nou telefon cu specificații peste medie, ce oferă utilizatorilor funcții specifice unor terminale mai...

Închide