stiri

Samsung lansează noua colecție Gear S2

Samsung Gear S2

Samsung a lansat două noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K și Platinum, păstrând acelaşi design circular şi specificaţiile tehnice avansate.

Odată cu lansarea lui Gear S2, Samsung a dat startul unor colaborări cu diverși parteneri pentru a le oferi utilizatorilor mai mult confort și o experiență de utilizare intuitivă şi plăcută. Printre alte funcționalități preferate de utilizatori, se numără diferitele versiuni de interfețe ale smartwatch-ului, dar și aplicațiile eBay, ESPN, Uber și Voxer.

Noul Gear S2 classic va include tehnologia NFC, pentru le permite utilizatorilor să foloseasca serviciul de plății mobile Samsung Pay care va fi disponibil pe smartwatch începând cu anul acesta în SUA.

De asemenea, Samsung va extinde seria de brățări şi interfeţe disponibile, oferindu-le utilizatorilor și mai multe oportunităţi de personalizare pentru smartwatch-ul Gear S2. În plus, pentru producerea unor brățări premium, Samsung a încheiat parteneriate cu designeri precum Colombo, iar noile interfețe creative și amuzante au fost dezvoltate de artiștii Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville și Burton Morris.

Noul Gear S2 classic va fi disponibil în varianta cu carcasă Rose Gold, cu brățară ivoar, de piele naturală, și în varianta cu carcasă Platinum, cu brățară neagră, de piele naturală, începând cu luna februarie.

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei P8
Huawei P9 ar putea veni cu 6GB RAM!

Memoria RAM este unul dintre factorii cei mai importanți care influențează decizia de cumpărare. O cantitate insuficientă de RAM va...

Închide