stiri

Samsung lansează noul Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7

Samsung lansează noul phablet Galaxy Note7, conceput pentru segmentul premium, livrat împreună cu stylusul S Pen. Acesta din urmă are un vârf de 0,7mm, precum și o sensibilitate ridicată. Samsung declară că atât telefonul cât și S Pen-ul sunt rezistente la apă (IP68).
Revenind la telefon, Galaxy Note7 are opțiuni de streaming video HDR. De asemenea, Note7 vine cu un Game Pack, disponibil prin Google Play, ce include cele mai apreciate jocuri video.

Galaxy Note7 beneficiază de un ecran curbat QHD 2560 x 1440 (518ppi) Super AMOLED cu diagonala de 5,7 inci, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass 5. Chipsetul ales de coreeni este un Octa core (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), 64 biți, construit cu ajutorul unui proces de fotolitografiere pe 14nm.

Pe lângă cei 64GB ai memoriei interne, Galaxy Note7 are slot de card microSD, permițând extinderea memoriei până la 256GB. Galaxy Note7 beneficiază de o baterie de 3.500mAh, noi funcţionalităţi prin Smart Manager și un port USB tip C. Telefonul poate fi încărcat și wireless, oriunde este disponibilă această tehnologie.

Noul Samsung Galaxy Note7 va fi disponibil în Europa începând cu 2 septembrie în variantele Blue Coral, Silver Titanium și Black Onyx. În România vor fi acceptate precomenzi începând cu 16 August. Cei care precomandă noul telefon prin partenerii locali vor primi gratuit un dispozitiv Samsung Gear VR.

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7

To Top

Citește articolul precedent:
Allview P8 eMagic
Clienții Allview vor putea dona pentru Fundația HOSPICE Casa Speranței

Brașovenii de la Allview, cunoscuți importatori de OEM-uri chinezești, vor face ceva donații din banii clienților pentru Fundația HOSPICE Casa...

Închide