accesorii mobile

Samsung lansează trei noi modele de boxe Wireless Audio 360

Samsung R5, R3 și R1.

Samsung a adăugat trei noi modele gamei de boxe Wireless Audio 360, modelele R5, R3 și R1. Noile sisteme audio care propagă sunetul în toate direcțiile vor putea fi văzute în premieră la târgul de tehnologie IFA 2015. Boxele au integrate o interfață tactilă și o aplicație Multiroom îmbunătățită pentru smartphone-urile, tabletele și accesoriile smart ale utilizatorilor.

Modele R5, R3 și R1 fac parte din gama Samsung Wireless Audio 360, lansată odată cu R7 și R6, și le oferă utilizatorilor același sunet de calitate, echilibrat, precum și un design premium.

Modelele R5, R3 și R1 au opțiuni de control simplificate pentru o experiență de utilizare cât mai intuitivă. Utilizatorii pot modifica nivelul de volum, pot rula melodii sau pot selecta diferite surse de muzică printr-o simplă apăsare sau glisare în partea superioară a boxelor.

Modele R5, R3 și R1 se conectează la aplicația Multiroom, disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu Android sau iOS, oferind posibilitatea de a partaja muzică pe dispozitivele interconectate prin Wi-Fi din întreaga casă.

Aplicația Samsung Multiroom a fost actualizată pentru a funcționa și cu dispozitivele Samsung Gear S și va fi disponibilă și pe accesoriile smart care urmează să fie lansate, prin intermediul unei interfețe simple, fără a depinde de un smartphone.

Noile modele vor fi disponibile pe piețele din Europa și S.U.A. începând cu ultimul semestru al anului 2015.

Samsung R5, R3 și R1.

Samsung R5, R3 și R1.

To Top

Citește articolul precedent:
Acer Liquid Z530
Informații despre Acer Liquid Z630 și Liquid Z530 cu puțin timp înainte de lansare

Acer urmează să lanseze noile telefoane Liquid Z630 și Liquid Z530 la IFA Berlin, la începutul lunii viitoare, însă câteva...

Închide