stiri

Samsung oferă mai mult conținut pentru Gear VR

Samsung Gear VR

Samsung anunță disponibilitatea unui pachet special de conținut Gear VR pentru noii utilizatori Galaxy S7, ca urmare a precomenzilor record înregistrate în Europa pentru smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge.

Pentru o perioadă limitată, cei care vor achiziționa Galaxy S7 sau S7 edge vor putea cumpăra și un Samsung Gear VR la un preț special și vor primi acces gratuit la jocuri și experiențe premium exclusive disponibile în Oculus Store. Pachetul include conținut popular, precum Anshar Wars 2, Darknet, Drift, Keep Talking and Nobody Explodes, Ocean Rift și Star Chart, cu o valoare aproximativă de 50 euro.

Oferta specială este dezvoltată în parteneriat cu Oculus, un pionier în tehnologia realității virtuale, și vine în completarea cererii mari de pe piața europeană a smartphone-urilor Galaxy S7 și S7 edge.

Oferta specială este valabilă în perioada 16 mai – 4 iunie 2016, în magazinele partenerilor Samsung, Orange, Telekom, Vodafone și în magazinele Samsung Experience Stores din Afi Palace Cotroceni, Afi Ploiesti și București Băneasa Mall.

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung MicroSD EVO Plus 256GB
Samsung lansează cardurile MicroSD EVO Plus de 256GB

Modelul EVO Plus de 256GB oferă cea mai mare capacitate de stocare pentru un card microSD din clasa sa, cu...

Închide